Jistě si pamatujete na svůj první hudební přehrávač. Někteří jej mají z nostalgie ještě dodnes doma a ukazují jej dětem, které mají dnes daleko více možností co se technologií týče. I dnešní třicátníci měli omezené možnosti a v jejich dětství neexistovaly telefony, které by navíc měly integrovaný přehrávač. Posledních několik let jsme ale zvyklí na to, že naše telefony toho umí opravdu hodně, a zejména ten od Applu.

apple sluchátka

iPhone kraluje
Apple představil svůj první telefon relativně nedávno. Představení prvního iPhonu byla obrovská událost, protože šlo o telefon, který do té doby neměl obdoby. Měl velký dotykový displej, fotoaparát, dal se připojit k internetu a nabízel především skvělý operační systém, který se od svého prvního modelu vyznačuje vysokou mírou stability. Ihned se stal hitem, a svou pozici si drží dodnes. Apple pak začal přicházet s dalšími novinkami, a před pár lety se na trhu objevila sluchátka, která byla také revoluční. Do té doby jsme se s bezdrátovými sluchátky tak malých rozměrů nesetkali. Mnoho lidí je zpočátku odmítalo, protože nevěřili že tak malá sluchátka mohou poskytnout kvalitní zvuk. Jaké bylo jejich překvapení když zjistili, že AirPods dokážou eliminovat venkovní zvuky, a díky tomu je poslech opravdu zážitkem.

Airpody se prodávají v pouzdře, které slouží jako jejich dobíjecí stanice. Přechovávají se v něm, a když se pouzdro vybije, musí se nabít, samotná sluchátka se nabít nedají. K nabíjení slouží nabíječka k telefonu, což je velké plus.

žena airpody

Jedinou nevýhodou těchto skvělých sluchátek je to, že jejich pouzdro je lesklé a vyrobené z plastu, takže se snadno poškodí. Tomu může zabránit Apple Airpods pouzdro, které je k dostání v mnoha provedeních. Chraňte své produkty od Applu kvalitními doplňky, které vám zaručí, že na nich nebude ani jeden jediný škrábanec.