Dát si vodní dýmku není vůbec špatné, a většinou si ji lidé dávají s přáteli nebo třeba s partnerem. Často si dopřejí i lidé, kteří běžně nekouří. Mnozí lidé tvrdí, že je daleko škodlivější, protože jedna dýmka odpovídá zhruba jednomu balíčku cigaret. Pokud si ji ale dáte opravdu jen občas, neměl by to být nijak závažný problém, který by vám způsobil nějaké vážné zdravotní potíže. Kouření vodní dýmky je především společenská událost, a jen minimum lidí si ji dává o samotě.

vodní dýmka

Za vodní dýmkou se lidé většinou vypravují do shisha barů, ale je potřeba počítat s tím že nebudete jen kouřit dýmku, ale dáte si i něco k pití, takže se návštěva baru může vyšplhat poměrně vysoko. Vyhnout se tomu můžete tak, že si pořídíte na doma svoji vlastní dýmku. Na její přípravě není nic těžkého a zvládnete to i vy. Stačí vám jen uhlíky, tabák a trocha trpělivosti. Prvních pár dýmek vám nemusí chutnat tak dobře jako ty z baru, protože musíte vychytat optimální množství. Když dáte tabáku moc, bude vás dýmka škrábat v krku. Základem ale je, abyste měli doma svou vlastní vodní dýmku. Opravdu kvalitní a hezkou vodní dýmku koupíte na mnoha e-shopech, kde koupíte vodní dýmky levně.

shisha hookah

Můžete si vybrat mezi kompletními dýmkami, a mezi těmi, které si po částech složíte sami. Můžete si vybrat nejen samotnou vázu, ale i tělo a korunku s hadicemi. Díky tomu budete mít svou osobitou dýmku, která vás i vaše návštěvy potěší i svým designem. A pokud jste se rozhodli dýmku někomu koupit jako dárek, rozhodně tuto možnost využijete – poskládejte někomu jako dárek kompletně celou dýmku, potěší to o to víc. Dopřejte si vodní dýmku kdykoliv budete chtít. Když ji budete mít neustále doma, nebude to žádný problém. Můžete si vybrat z mnoha druhů tabáků, které chutnají opravdu skvěle. Jen dávejte pozor na to, abyste si vždycky koupili speciální tabák do vodní dýmky.