Dřevostavby k nám přišly z USA. Tam jsou běžné hlavně v oblastech, kde často zuří tornáda. Dřevostavba je smontovaná za pár dní, a tak není divu, že právě v těchto místech jsou dřevostavby běžné. U nás je spíše tradice zděných domů, ale protože ceny za nemovitosti se zvedly několikrát, lidé se snaží hledat levnější bydlení. Mnoho firem tak začalo nabízet stavbu montovaných dřevostaveb, které někdy nabízí levněji než klasický zděný dům. I když si dřevostavbu vybírá stále více lidí protože chtějí ušetřit, stále je velká část lidí, kteří jí nedůvěřují natolik, aby si ji nechali postavit pro sebe a svou rodinu. Proto jsou věrni zděným domům.

zděný dům

Budete řešit bydlení a uvažujete nad stavbou domu? Nechcete ale stavět svépomocí, protože na to nemáte vědomosti, čas ani sílu? Pak je ideální prohlédnout si naše zděné domy na klíč a vybrat si některý z nich. Stavíme z porobetonu, ceny máme přijatelné a nabízíme opravdu velké množství domů, které stavíme i jako dřevostavby.

Naše domy jsou vhodné pro kohokoliv
Protože jsme připravili mnoho typových projektů podle kterých stavíme naše domy, máte z čeho vybírat. Stačí si sehnat stavební pozemek a vybrat dům, a my vám kromě stavby domu můžeme sehnat i stavební povolení. Děláme maximum pro to, abyste mohli bydlet co nejdříve.
Líbí se vám některý projekt ale nevyhovuje vám na 100 %? Řekněte nám co byste chtěli jinak a my pro vás projekt přepracujeme, nebo pro vás vytvoříme zcela jiný projekt než které máme v nabídce.

projekt domu

Díky týmu šikovných lidí nám jdou práce od ruky. Pokud si vyberete zděný dům, můžete počítat s tím, že se budete stěhovat ještě letos. Čím dříve si svůj dům vyberete, tím lépe pro vás. Budete moct balit kufry už letos, ale pokud byste se rozhodli až na konci léta, nedokážeme vám s jistotou říct, zda stihneme váš dům dokončit letos – záleží také na počasí.